FIBA: Bejat til Polen

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Polen der det polske laget VBW Arka Gdynia og ungarske Sopron Basket skal møte hverandre i Regular Season.

ELW: Bejat dømmer europacup i PolenFIBA EuroLeague Women har vært gjennom to kvalifiseringsrunder og er nå inne i Regular Season.

Onsdag 13. oktober kl 18:30 lokal tid spilles det europacupkamp i Polen mellom hjemmelaget VBW Arka Gdynia og ungarske Sopron Basket i Gdynia.

Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Ville Selkee (FIN), Amalia Marchis (ROU) og Nikola Bejat (NOR).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.