FIBA: Györgyi til Tyrkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en kamp i EuroLeague Women. Oppdraget denne gang er i Tyrkia der de to tyrkiske lagene Galatasaray SK og Fenerbache SK skal møte hverandre i Regular Season.

ELW: Viola Györgyi til kvalifiseringsrunde i ItaliaFIBA EuroLeague Women har vært gjennom to kvalifiseringsrunder og er nå inne i Regula Season.

Onsdag 6. oktober kl 20:00 lokal tid spilles det europacupkamp i Tyrkia mellom Galatasaray SK og Fenerbahce SK i Istanbul.

Kampen sendes som vanlig "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Anastasios Kardaris (GRE) og Cecilia Toth (HUN). Kommissær er Dimitar Terzovski (MKD).

Vi gratulerer Viola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.