FIBA: Bejat og Sand til Sverige

FIBA har nominert våre to internasjonale dommere Nikola Bejat og Sturla Sand til en kamp i kvalifiseringen til EuroCup Women. I slutten av september reiser de til Umeå i Sverige. Med seg på turen for de en meddommer fra Estland og en kommissær fra Danmark.

FIBA: Bejat og Sand dømmer sammen i UmeåDen siste uken i september blir viktig for Ulriken Eagles som sammen med 25 andre lag skal spille kvalifisering til FIBA EuroCup Women.

De 13 vinnerne av sine borte- og hjemmekamper går videre til Regular Season der tilsammen 32 lag skal spille om plasser i det videre sluttspillet.

Torsdag 30. desember skal A3 Basket Umeå møte Ludovika-FSCM Csata fra Ungarn hjemme i Umeå Energi Arena i Nord-Sverige kl. 19:00 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen:  Mart Uehendrik (EST), Nikola Nejat (NOR) og Sturla Sand (NOR). Kommissær er Jesper Brixen (DEN).

Vi gratulerer Nikola og Sturla med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.