NBBF: Dommere til Nordisk U18

I begynnelsen av august arrangeres det årlige nordiske mesterskapet for U18-landslag, også i år i Finland. Norge stiller med to landslag i dette mesterskapet. Turneringen avvikles med tre dommere i hver kamp, og NBBFs dommerkomite har nå nominert de dommerne som skal reise til Finland.

Nordisk Mesterskap for U16 og U18 arrangeres vanligvis samlet i finske Kisakallio, men i år har arrangøren valgt å splitte mesterskapet i to på grunn av smittevernhensyn.

Kampene for U18 spilles i perioden 15. - 20. august 2021, og det blir arrangert en egen clinic for dommerne som også blir fulgt opp av dommerinstruktører fra Finland og de deltakende landene.

NBBFs dommerkomite har nominert følgende dommere til Nordisk Mesterskap for U18 i Finland:

  • Filip Szczesny, Oslo
  • Alexander Reiertsen, Trondheim
  • Alexander Svendberg, Oslo

Vi ønsker dem lykke til med kampene og oppholdet i Finland!

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Inside ble det vanskeligere for Frøyas storvokste atlet, og i møtet med Donald Oatis valgte han oftest andre løsninger enn å forsøke seg en-mot-en. Helt til han fikk hyggelig hjelp fra en av dommerne som la seg på en definisjon av fysisk kontakt som må være hentet fra kretsseriene i Bergen: Hvis to spillere er mindre enn 5 centimeter fra hverandre er det helt sikkert foul… "

Pål Berg

Følg oss på Facebook