FIBA: Györgyi til Spania

Den tolvte kampdagen i Euroleague Women Regular Season avvikles i begynnelsen av februar, og FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til et nytt oppdrag. Turen går denne gangen til Spania for å dømme Perfumerias Avenida Salamanca mot Flammes Carolo Basket i gruppe B.

FIBA EuroLeague Women består av 16 lag i to grupper med 8 lag. De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill og Final Four spilles i april.

I gruppe B spiller Dynamo Kursk (RUS), Fenerbache (TUR), Sopron Basket (HUN), TTT Riga (LAT), Perfumerias Avenida Salamanca (ESP), Flammes Carolo Basket (FRA), Hatay BB (TUR) og Olympiacos (GRE).

Onsdag 6. februar spiller Perfumerias Avenida Salamanca mot Flammes Carolo Basket i den spanske byen Salamanca kl 20:30 lokal tid. Kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Jasmina Juras (SRB), Viola Györgyi (NOR) og Alessandro Perciavalle (ITA). Kommissær er Henryk Bekish (BLR).

Vi gratulerer Viola med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Mitt første møte med Sturla (Sand) som dommer var i en juniorkamp i 86-klassen; altså ganske lenge siden. Og det ble et ganske røft førstemøte:  Han klasket til med et kroppsspråk og tegngiving som var egnet til å skremme vannet av de unge håpefulle. Senere er det blitt mer orden og en litt roligere adferd.  Det funker bedre. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster