FIBA: Györgyi til Spania

Den tolvte kampdagen i Euroleague Women Regular Season avvikles i begynnelsen av februar, og FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til et nytt oppdrag. Turen går denne gangen til Spania for å dømme Perfumerias Avenida Salamanca mot Flammes Carolo Basket i gruppe B.

FIBA EuroLeague Women består av 16 lag i to grupper med 8 lag. De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill og Final Four spilles i april.

I gruppe B spiller Dynamo Kursk (RUS), Fenerbache (TUR), Sopron Basket (HUN), TTT Riga (LAT), Perfumerias Avenida Salamanca (ESP), Flammes Carolo Basket (FRA), Hatay BB (TUR) og Olympiacos (GRE).

Onsdag 6. februar spiller Perfumerias Avenida Salamanca mot Flammes Carolo Basket i den spanske byen Salamanca kl 20:30 lokal tid. Kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Jasmina Juras (SRB), Viola Györgyi (NOR) og Alessandro Perciavalle (ITA). Kommissær er Henryk Bekish (BLR).

Vi gratulerer Viola med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Jeg har aldri sett en spiller som så gjennomført har forsøkt å floppe/spille/jukse seg til fouls på motstanderen. Han later som han henger igjen, han later som han er i ubalanse, han later som han får en dytt – og han gjør alt dette som en naturlig del av en helt personlig spillestil han ganske sikkert har utviklet over år. At rutinerte dommere kjøper det er om mulig enda verre. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook