FIBA: Korshavn til Danmark

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert kommissærer til mellomspillet "second round" i FIBA Europe Cup, og i slutten av januar skal vår FIBA-kommissær Jan Korshavn til Aarhus i Danmark for å overvåke oppgjøret mellom Bakken Bears og gjestende Kataja Basket i gruppe L.

ECM består innledningsvis av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe går videre til andre runde fordelt i fire grupper I-L.

De to beste i hver gruppe går til "Round of 16" sammen med 8 lag som er slått ut av Basketball Champions League. Deretter er det kvertgfinaler, semifinaler og finale med hjemme- og bortekamper på hvert trinn.

I gruppe L spiller Avtodor Saratov (RUS), Bakken Bears (DEN), ZZ Leiden og Kataja Basket (FIN). Etter 6 spilte kamper (av 12) leder Saratov gruppen foran Bakken Bears med Kataja Basket foreløpig sist uten seire.

Onsdag 30. januar møtes Bakken Bears og finske Kataja Basket i Vejby Risskov-hallen i Aarhus kl 18:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Geert Jacobs (BEL), Steve Bittner (GER) og Simon Unsworth (ENG). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer og ønsker Korshavn lykke til med oppdraget i Aarhus.

Mer informasjon på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" 3. og avgjørende semifinale: Høy temperatur, tøffe tak, vanskelige situasjoner – men både spillere og coacher får lov å reagere, prate og mene uten at det blir et T-party. Funker fint det også viser det seg. Kult. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster