FIBA: Györgyi til Polen

Det internasjonale basketballforbundet har nominert vår FIBA-dommer Viola Györgyi til sluttspillet i EuroCup Women. I begynnelsen av januar reiser hun til Polen for å dømme oppgjøret mellom Energa Torun og Nantes Reze i byen Torun.

FIBA EuroCup Women (ECW) består av 40 lag innledningsvis delt i 10 grupper med fire lag i hver gruppe. Etter gruppespillet er det 24 lag som nå har gått videre, 1-8 går direkte til 16-delsfinalene og 9-24 spiller om de siste åtte plassene i en "Playoff Round".

Torsdag 10. januar møtes Energa Torun og franske Nantes Reze i den polske byen Torun kl. 20:30 lokal tid for å spille om en av disse åtte plassene. 

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Peter Zenis (SVK), Ilya Putenko (RUS) og Viola Györgyi (NOR). Kommissær er Igor Lebedev (RUS).

Vi gratulerer Viola med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" 3. og avgjørende semifinale: Høy temperatur, tøffe tak, vanskelige situasjoner – men både spillere og coacher får lov å reagere, prate og mene uten at det blir et T-party. Funker fint det også viser det seg. Kult. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster