FIBA: Moe til Litauen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale kommissær Stein Moe til et oppdrag i kvalifiseringen til Eurobasket for kvinner i 2019. I slutten av november skal Litauen møte Russland i Kedainiai.

Det er 32 deltakende lag i kvalifiseringen til Eurobasket for kvinner i 2019. Disse er delt i åtte grupper med fire lag i hver gruppe.

De åtte gruppevinnerne og de seks beste lagene på 2. plass i gruppene går til finalerunden i Eurobasket som arrangeres i Latvia og Serbia i perioden 27. juni til 7. juli 2019.

Lagene har spilt fire kamper i to kvalifiseringsrunder i november 2017 og februar 2018, og siste runde går altså nå med kamper 17. og 21 november.

Gruppe C består av Russland, Ungarn, Litauen og Albania. Russland leder gruppen og er ubeseiret foran den siste runden.

Onsdag 17. november møtes Litauen og Russland i den litauiske byen Kedainiai, ca 50 km nord for Kaunas, kl 19:00 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til kampen: Kate Webb (GBR), Zdenko Zubak (SLO) og Jonas Bille (DEN). Kommissær er Stein Moe (NOR).

Vi gratulerer og ønsker lykke til med oppdraget.

Mer informasjon på FIBA.basketball.

 

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det er hyggelig å kunne skrive det selv om jeg kjenner det føles underlig:  Endel dommerprestasjoner er vesentlig bedre denne sesongen enn tidligere. Men for all del: Det finnes fortsatt endel irriterende hederlige unntak. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster