FIBA: Korshavn til Finland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA Europe har nominert kommissærer til second round i FIBA Europe Cup, og i januar skal vår FIBA-kommissær Jan Korshavn til Joensuu for å overvåke oppgjøret mellom Kataja Basket og ESSM Le Portel fra Frankrike i gruppe I.

FIBA Europe Cup for menn er ferdig med Regular Season og begynner i januar på Second Round der de to beste lagene fra hver av de innledende 8 gruppene har gått videre. De nye gruppene I-L spiller borte-hjemme og de to beste i hver av gruppene går til "Round of 16" som i praksis blir 8-delsfinaler.

Gruppe I består av Nizhny Novgorod (RUS), Kataja Basket (FIN), ESSM Le Portel (FRA) og Istanbul BSSK (TUR). Onsdag 10. januar møtes Kataja Basket og ESSM Le Portel i LähiTapiola Areena i Joensuu kl. 18:30.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Marek Kukelcik (SVK), Martynas Gudas (LIT) og Eduard Udyanskyy (ENG).

Vi gratulerer og ønsker Korshavn lykke til med oppdraget i Joensuu.

Mer informasjon på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Tor Kristian (Ervik) er en sånn dommertype som jeg faktisk har ønsket å få en T av; én gang i hvert fall. Men det har vist seg umulig. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster