FIBA: Györgyi til Belgia

Den syvende runden i Euroleague Women spilles i midten av desember, og det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til et nytt oppdrag. Turen går til Belgia for å dømme Castors Braine mot russiske Dynamo Kursk i gruppe A, hennes sjette oppdrag i ELW denne sesongen.

FIBA EuroLeague Women består av 16 lag i to grupper med 8 lag, og lagene er i regular season bestående av 6 kamper pr. lag som spilles på 14 bestemte datoer før jul.

De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill, kvartfinalene starter i slutten av april, og Final Four spilles 20.-22. april.

Onsdag 13. desember møtes belgiske Castors Braine og Dynamo Kursk i byen Charleroi kl. 20:30 lokal tid. Kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Paolo Marques (POR), Viola Györgyi (NOR) og Nikola Perlic (CRO). Kommissær er Martin Ford fra England.

Vi gratulerer Viola med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Tor Kristian (Ervik) er en sånn dommertype som jeg faktisk har ønsket å få en T av; én gang i hvert fall. Men det har vist seg umulig. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster