FIBA: Györgyi til Frankrike

Den sjette runden i Euroleague Women nærmer seg, og det internasjonale basketballforbundet FIBA har igjen nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til et oppdrag. Hun reiser til Frankrike for å dømme det helfranske oppgjøret ESBVA-LM mot Bourges Basket i gruppe A, hennes femte oppdrag i ELW.

FIBA EuroLeague Women består av 16 lag i to grupper med 8 lag, og lagene er i regular season bestående av 6 kamper pr. lag som spilles på 14 bestemte datoer før jul.

De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill, kvartfinalene starter i slutten av april, og Final Four spilles 20.-22. april.

Onsdag 29. november møtes det to franske lagene ESBVA-LM og Bourges Basket i byen Villeneuve d´Ascq kl. 20:00 lokal tid. Kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Vasiliki Tsaroucha (GRE), Viola Györgyi (NOR) og Goran Sljivic (AUT). Kommissær er den tidligere toppdommeren Chantal Julien fra Frankrike.

Vi gratulerer Viola med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Tor Kristian (Ervik) er en sånn dommertype som jeg faktisk har ønsket å få en T av; én gang i hvert fall. Men det har vist seg umulig. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster