FIBA: Györgyi til Polen

Det er ny runde i Euroleague Women om et par uker, og det internasjonale basketballforbundet FIBA har igjen nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til et oppdrag. Hun reiser til Polen for å dømme hjemmelaget CCC Polkowice mot franske Bourges Basket i gruppe A, hennes fjerde strake oppdrag i ELW.

FIBA EuroLeague Women består av 16 lag i to grupper med 8 lag, og lagene er i starten på regular season bestående av 6 kamper pr. lag som spilles på 14 bestemte datoer. De fire beste lagene i hver gruppe går til sluttspill, kvartfinalene starter i slutten av april, og Final Four spilles 20.-22. april.

Onsdag 1. november møtes polske CCC Polkowice og franske Borges Basket i Sports Hall Polkowice kl. 19:00 lokal tid. Kampen sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Andrei Sharapa (BLR), Viola Györgyi (NOR) og Henri Hilke (FIN). Kommissær er Eleonora Rangelova fra Bulgaria.

Vi gratulerer Viola med oppdraget og ønsker lykke til!

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Tor Kristian (Ervik) er en sånn dommertype som jeg faktisk har ønsket å få en T av; én gang i hvert fall. Men det har vist seg umulig. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster