FIBA: Larsen til Belgia

Det internasjonale basketballforbundet FIBA Europe har nominert vår internasjonale dommer Per-Kristian Larsen til en kamp i kvalifiseringen til Eurocup for Men i Mons i Belgia. Hjemmelaget Belfius Mons-Hainaut møter islandske KR i i den første kvalifiseringsrunden.

FIBA Eurocup Men har to innledende kvalifiseringsrunder, deretter er det Regular Season med 8 lag i fire grupper.

Herfra går de to beste lagene i hver gruppe videre til Second Round og derfra går 8 lag videre sammen med de som blir slått ut av FIBA Champions Leauge til Round of 16. Deretter blir det kvartfinaler, semifinaler og finale.

I den første kvalifiseringsrunden møtes altså belgiske Belfius Mons-Hainaut og islandske KR fra Reykjavik. Onsdag 26. september møtes de to lagene i Mons kl 20:30 lokal tid. Vinneren etter to kamper møter BC Beroe fra Bulgaria i den andre kvalifiseringensrunden, vinneren går inn i Regular Season gruppe G.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Haris Bijedic (BIH), Per-Kristian Larsen (NOR) og Eduard Udyanskyy (ENG).

Kommissær er Fernando Garzon fra Spania.

Vi gratulerer PK med nytt internasjonalt oppdrag, og fornyet lisens for 2017-19, og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Kjære dommernisse! (oi, det ble nesten en T, sorry!) Vi har alltid fått mye pes for ikke å være konsekvente.  Men som du vet, det er mange gråsoner. Har hørt mye bra om «50 Shades Of Grey», kanskje vi finner noen tips der. Dommerkomiteen "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster