Blogg: Destinasjon Paris

Allerede tidlig i 2009 startet flere i dommermiljøet å planlegge en reise til Paris for å se sluttspillet i Euroleague, det såkalte Final Four. Billetter ble kjøpt, og sammen med venner og ektefeller er flere norske dommere denne uken på plass i Paris under mesterskapet som avgjør hvem som er det beste klubblaget i Europa denne sesongen. Med to semifinaler fredag kveld, bronsefinale og finale på søndag gir timeplanen også tid til turistvirksomhet, og alle deltakerne satser på et hyggelig opphold i Frankrikes hovedstad under denne langhelgen. Dersom teknikken fungerer skal det blir noen korte innlegg på bloggen også.

På plass i den store Palais Omnisports de Paris-Bercy denne helgen er en rekke norske dommere, både aktive og tidligere, og sammen med sine ektefeller og venner skal de nyte noen dager som turister i kombinasjon med basketopplevelsen det garantert blir med sluttspillet i Euroleague, Final Four, kommende helg.

Fredag møtes lagene til semifinaler, og søndag spilles først bronsefinalen før det braker løs med finale mellom de to beste lagene i Europa. Og det er også knyttet spenning til hvordan dommerne gjør jobben i denne turneringen, og ikke minst hvem som får dømme den gjeveste kampen.

På plass i Palais Omnisports de Paris-Bercy er bl.a. Andreas Lind, Per-Kristian Larsen, Kjell Løvold, Arne Løvold og Jan Korshavn, og dersom teknikken fungerer og vulkanene holder seg i ro, blir det både innlegg på bloggen og ferske nyhetsartikler fra helgens store basketbegivenhet. Følg med!

De kommende dagers innlegg på bloggen er signert Jan Korshavn.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.