Blogg: Torkild dømmer U17

Fredag reiste Torkild Rødsand til Tyskland for å dømme i Albert Schweitzer-turneringen for juniorer U18. Turneringen går i den tyske byen Mannheim, og dommerne i turneringen er også inne i det siste stadiet av utdanningsstigen for å bli internasjonale dommere. Dersom alle tester går bra, og ikke minst dømmingen av noen av verdens beste juniorlag, kan Norge få sin neste FIBA-dommer i løpet av kort tid. Men først skal mange tøffe kamper dømmes under overvåking av internasjonale dommerinstruktører, og vi følger Rødsand via vår dommerblogg i uken som kommer.

Som vi tidligere har publisert deltar Torkild Rødsand i FIBAs nye utdanningsopplegg som i praksis gjør at aspirantene samles to ganger på et år, og der siste del av kurset i praksis er dømming i den prestisjetunge Albert Schweitzer-turneringen i Mannheim.

Fredag reiste Rødsand til Tyskland for å avsluttet siste fase av FIBA-kurset, og vi holder nå tomlene for at dette skal gå bra..

Vi har overtalt ham til å sende oss noen inntrykk fra turneringen og litt om hvordan det går med ham i forhold til kurset og dømming av kampen, og i den kommende uken blir det litt å lese bloggen..

Dagens innlegg på bloggen er signert Torkild Rødsand.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.