Blogg: Møte med gamler helter

Vår kollega Chriss Brohaug har familie i USA, og er rett som det er på besøk "over there". Og siden disse ikke bor så langt fra Philadelphia, har det blitt en og annen NBA-kamp med Sixers gjennom årene. Nylig var han igjen på besøk, og selv om akkurat den kampen ikke var det beste han har sett, skriver han litt i bloggen om kampen og et møte med en gammel kjenning. Og med sete på 5. raden ble det også anledning til å ta en ekstra titt på våre gråkledde kolllegaer NBA-dommerne.

Med en tante i South Jersey, kun 30  minutter fra Philadelphia, har det blitt noen kamper med Sixers på Chriss Brohaug gjennom årene. Nylig var han på besøk hos familien, og da ble det også tid til å gå på kampen mellom Philadelphia 76ers og Charlotte Bobcats.

Det gamle storlaget ligger ikke så bra an på sesongens tabell, og viste heller ikke denne gang den store gnisten. Morsommere var det kanskje å kunne observere noen kjente dommeransikter ute på parketten. Godt plassert midt på banen, på 5. stolraden, kunne Brohaug følge alt på nært hold, inkludert den nye praksisen med bruk av video for å avklare visse situasjoner.

Dagens innlegg på bloggen er signert Chriss Brohaug.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.