Blogg: Amir og Filip i Polen

I Polen arrangeres det hvert år en camp for dommere og med høyt kvalifiserte internasjonale instruktører. Vi har mottatt litt info til vår blogg fra Amir Suljevic og Filip Szczesny som var blant deltakerne.

Euroleaguedommeren Jakub Zamojski fra Polen arrangerer hvert år en camp for dommere der et knippe meget kvalifiserte instruktører bidrar til et høyt faglig nivå. Blant årets instruktører var bl.a. Luigi Lamonica, Todd Warnick og Grzegorz Ziemblicki.

Samlingen har et høyt faglig program og våre to dommerkollegaer rapporterer om sine gode erfaringer med denne campen som kan anbefales alle som ha litt ekstra påfyll i sommerhalvåret.

Vi har nå fått et innlegg med noen bilder fra Amir og Filip til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det er hyggelig å kunne skrive det selv om jeg kjenner det føles underlig:  Endel dommerprestasjoner er vesentlig bedre denne sesongen enn tidligere. Men for all del: Det finnes fortsatt endel irriterende hederlige unntak. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster