Blogg: Amir og Filip i Polen

I Polen arrangeres det hvert år en camp for dommere og med høyt kvalifiserte internasjonale instruktører. Vi har mottatt litt info til vår blogg fra Amir Suljevic og Filip Szczesny som var blant deltakerne.

Euroleaguedommeren Jakub Zamojski fra Polen arrangerer hvert år en camp for dommere der et knippe meget kvalifiserte instruktører bidrar til et høyt faglig nivå. Blant årets instruktører var bl.a. Luigi Lamonica, Todd Warnick og Grzegorz Ziemblicki.

Samlingen har et høyt faglig program og våre to dommerkollegaer rapporterer om sine gode erfaringer med denne campen som kan anbefales alle som ha litt ekstra påfyll i sommerhalvåret.

Vi har nå fått et innlegg med noen bilder fra Amir og Filip til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Kampen ble en snodig forestilling som i realiteten punkterte for alvor da Vincent Hamilton pådro seg sin 4. og 5. foul i rask rekkefølge; den siste den 20. bokstaven i alfabetet... Når han snart returnerer til USA er neppe norske dommere på ”top 10”-listen hans over ”cool things 2 remember”. Men det er ingen unnskyldning, og en selvpåført lidelse i denne kampen som Tromsø etter hvert tok helt over. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook