BLNO menn: Shut Up & Play 2019 - coach

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach i BLNO som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut årlig, og en egen oversikt over de tidligere vinnerne finnes i historikkseksjonen. Dommerne har nå stemt fram en coach som nå får positiv omtale fra dommermiljøet. Med hele 17 av de 24 stemmene gikk årets utmerkelse til Asker BC.

Coach Tommy Gundersen. Foto: Marianne M. Stenerud.NBBF hadde tidligere en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne i nasjonale serier har videreført denne ved å stemme fram en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken coach i BLNO har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der 24 dommere har avgitt stemme, ble resultatene som følger:

  1. Tommy Gundersen, Asker (17p)
  2. Thor Inge Øvermo, Nidaros (4p)
  3. Audun Eskeland, Gimle (3p)

Tommy Gundersen får dermed den 18. utgaven av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en coach i BLNO menn, vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

 

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Idé til Unibet og andre spill-leverandører: Ny kategori i BLNO, hvilken Miners-spiller/-trener må først forlate kampen med to usportslige eller tekniske fouls? Lave odds på Stoller, men mange å ta av. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster