BLNO menn: Shut Up & Play 2019 - spiller

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach i BLNO som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut årlig, og en egen oversikt over de tidligere vinnerne finnes under vår historikkseksjon. Dommerne har stemt fram en spiller som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle spilleren kommer fra Gimle og fikk 10 av de 23 avgitte stemmene.

NBBF hadde tidligere en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne i nasjonale serier har videreført denne ved å stemme fram en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken spiller i BLNO har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der tilsammen 24 dommere avla stemmer, ble resultatene som følger:

  1. Sigurd Lorange, Gimle (10p)
  2. Øivind Lundestad, Centrum (9p)
  3. Juan Ferrales, Kongsberg (3p)

Ludvig Bergh på Asker fikk også 1 stemme i denne runden.

Sigurd Lorange er dermed den 18. vinneren av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en spiller i BLNO menn, og vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" 3. og avgjørende semifinale: Høy temperatur, tøffe tak, vanskelige situasjoner – men både spillere og coacher får lov å reagere, prate og mene uten at det blir et T-party. Funker fint det også viser det seg. Kult. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster