BLNO kvinner: Shut Up & Play 2019 - coach

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, Kvinneligaen. Dommerne har nå stemt fram en coach som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle coachen kommer også i år fra Asker og har fått 15 av de 29 avgitte stemmene.

NBBF hadde tidligere en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en coach som passer i dette utsagnet:

Hvilken coach i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der 29 av dommerne har stemt, ble resultatene som følger:

  1. Jan H. Nyegaarden, Asker (15p)
  2. Audun Eskeland, Gimle  (7p)
  3. Ola Gravem Knutsen (4p)

Dermed er det klart at Jan H. Nyegaarden vinner dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse for sesongen 2018/19, den 9. i rekken, og vi gratulerer så mye! Nyegaarden vant også fjorårets avstemning, da foran Geir Bangstad som i år kom på en 4. plass med 3 stemmer.

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Idé til Unibet og andre spill-leverandører: Ny kategori i BLNO, hvilken Miners-spiller/-trener må først forlate kampen med to usportslige eller tekniske fouls? Lave odds på Stoller, men mange å ta av. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster