BLNO kvinner: Shut Up & Play 2019 - spiller

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, nå BLNO kvinner. Dommerne har nå stemt fram en spiller som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle spilleren er fra Asker og har fått 11 av de 24 avgitte stemmene.

Ingrid Selvik. Foto: Marianne StenerudNBBF hadde tidligere en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne i nasjonale serier har videreført denne ved å stemme fram en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken spiller i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter den siste ukens avstemming, der totalt 24 dommere la igjen sin stemme, ble resultatene som følger:

  1. Ingrid Selvik, Asker (11p)
  2. Mia Henriksten, Ullern (10p)
  3. Severine Uggen, Sandvika (3p)

Dermed er det klart at Ingrid Selvik er den 9. vinneren av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en spiller i BLNO kvinner, den andre på rad for Askerspilleren, og vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Idé til Unibet og andre spill-leverandører: Ny kategori i BLNO, hvilken Miners-spiller/-trener må først forlate kampen med to usportslige eller tekniske fouls? Lave odds på Stoller, men mange å ta av. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster