NBBF: Nordisk starter på onsdag

På torsdag starter det årlige nordiske mesterskapet for U16- og U18-landslag, også i år i Finland. Norge stiller med fire landslag i dette mesterskapet, to i hver klasse. Turneringen avvikles med tre dommere i hver kamp, og NBBFs dommerkomite har nominert  fire norske dommerne som skal reise til Finland.

Mesterskapet arrangeres nå i finske Kisakallio for tredje gang. Kampene spilles i perioden 27. juni - 1. juli 2018, og det blir også arrangert en clinic for dommerne.

Alle deltakernasjonene har i utgangspunktet med en dommerinstruktør og sammen med arrangøren settes fokuset på 3PO. Norge stiller imidlertid ikke med instruktør akkurat i år.

NBBFs dommerkomite har etter uforutsette omstendigheter endret på oppsettet, og følgende dommere er nå nominert til Nordisk Mesterskap for U16 og U18 i Finland:

  • Joakim Arroub, Bergen
  • Mantas Buinauskas, Bergen
  • Tennaz Javid, Bergen
  • Amir Suljevic, Oslo

Vi ønsker dem lykke til med kampene og oppholdet i Finland!

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Idé til Unibet og andre spill-leverandører: Ny kategori i BLNO, hvilken Miners-spiller/-trener må først forlate kampen med to usportslige eller tekniske fouls? Lave odds på Stoller, men mange å ta av. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

Copyright © 2011. All Rights Reserved.         About    Feedback          Icons by IconShock 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

 

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster