BLNO: Shut Up & Play 2018 - spiller

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach i BLNO som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut årlig, og en egen oversikt over de tidligere vinnerne finnes under vår historikkseksjon. Dommerne har stemt fram en spiller som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle spilleren kommer igjen fra Asker BC og fikk 12 av de 19 avgitte stemmene.

NBBF har en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en coach og en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken spiller i BLNO har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der tilsammen 24 dommere avla stemmer, ble resultatene som følger:

  1. Aksel Bolin, Asker (12p)
  2. Arne Ingebrigtsen, Frøya (5p)
  3. Keon Lawrence, Tromsø (2p)

Aksel Bolin er dermed den 17. vinneren av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en spiller i BLNO, og vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Genier i grått står jo ikke nødvendigvis i kø for å få dømme divisjonen under BLNO. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster