KL: Shut Up & Play 2018 - spiller

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, Kvinneligaen. Dommerne har nå stemt fram en spiller som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle spilleren er fra Asker og har fått 10 av de 17 avgitte stemmene.

Ingrid Selvik. Foto: Marianne StenerudNBBF har en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne i nasjonale serier har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken spiller i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter den siste ukens avstemming, der totalt 17 dommere la igjen sin stemme, ble resultatene som følger:

  1. Ingrid Selvik, Asker (10p)
  2. Vilde Tveito, Ulriken (4p)
  3. Tina Nesse, Høybråten (3p)

Dermed er det klart at Ingrid Selvik er den 8. vinneren av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en spiller i KL, den første for Askerspilleren, og vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Forslag på julegaver: Frederik Gnatt: Munnkurv. Stein O. Moe: Ørepropper, sånne som Geir Matthiasen har. Andreas Lind: Munnkurv. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster