NBBF: Dommere til Nordisk

I slutten av juni arrangeres det årlige nordiske mesterskapet for U16- og U18-landslag, også i år i Finland. Norge stiller med fire landslag i dette mesterskapet, to i hver klasse. Turneringen avvikles med tre dommere i hver kamp, og NBBFs dommerkomite har nå nominert de fire norske dommerne som skal reise til Finland.

Mesterskapet, som i en årrekke har vært arrangert i Solna i midten av mai, arrangeres nå i Finland for andre gang. Kampene spilles i perioden 26. - 30. juni 2016, og det blir også arrangert en clinic for dommerne dagen før kampene starter. Alle deltakernasjonene har med en dommerinstruktør og sammen med arrangøren settes fokuset på 3PO.

NBBFs dommerkomite har nominert følgende dommere til Nordisk Mesterskap for U16 og U18 i Finland:

  • Nikola Bejat, Stavanger
  • Simon Nordeide, Bergen
  • Sturla Sand, Oslo
  • Filip Szczesny, Oslo

Alle disse dommerne har deltatt i Nordisk Mesterskap tidligere, sist gang i 2016, og har flere års erfaring med dømming i BLNO. Sammen med dommerne reiser også NBBFs dommerinstruktør Tor Christian Bakken.

Vi ønsker dem lykke til med kampene og oppholdet i Finland!

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerkomiteen forsøkte fornuftig nok å invitere coacher til en diskusjon før sesongstart, men jeg tviler vel på at det ble noe av. Derimot håper jeg virkelig at dommerne kontinuerlig evaluerer og diskuterer disse situasjonene slik at vi ikke er prisgitt om en gråkledt ser rødt fordi han eller hun har opplevd en blåmandag. "

Pål Berg

Dommeradministrasjon

Utstyr fra Macron

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2016 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster