Januar 2012: Hva sa de?

I vårt bildearkiv finnes det fortsatt mange bilder som i etterkant kan fremtvinge både smil og undring rundt hva som egentlig skjedde, og ikke minst hva som ble sagt i den aktuelle situasjonen. Vi blåser nå støvet av noen slike situasjonsbilder i all uhøytidelighet, og ber om lesernes forslag til hva som ble sagt. Det er lov å bruke fantasien, ironien og ikke minst humoren til å komme opp med noen gode forslag. En intern jury kommer til å vurdere de innkomne forslagene, og vinneren får sitt publisert sammen med bildet på vår nye seksjon med dommerbilder. Her er vårt januarbilde med nyttårsoppfordring om å foreslå hva som ble sagt.

Månedens bilde er tatt i Tromsøhallen for noen år siden, og det er dommer John Hammervoll som ser ut til å ha det morsomt sammen med bortelagets Jeff Rogers (Harstad Vikings). Men her kan det tenkes mye rart om hva som faktisk ble sagt.

Mon tro hva som ble sagt her?

Følgende forslag kom inn til dette bildet:

  1. Hvis du ikke blåser så mye nå John, så kommer vi oss raskere til Mezo alle mann!.
  2. OMG, kjenner du også servitrisen på Mezzo sååå godt?

En uformell jury har kåret en vinner som nå har fått teksten sin publisert under bildet i vår lille samling morobilder.

 

Hva sa de egentlig?

I vår artikkelserie "Hva sa de?" presenterer vi her noen morsomme og uhøytidelige bilder av dommerne i aksjon, ofte avbildet sammen med en spiller eller coach som klager sin sak eller har noe de vil diskutere.

De publiserte kommentarene er foreslått fra en av våre lesere, og har ingen tilknytning til de avbildede personene eller situasjonen på bildet.

Klikk på et av de små bildene for å få fram stor versjon med foreslått kommentar.

Dommer: \"En gang til så e det rætt ut!\" - Coach: \"Calm down maaan...\"
Dommer: "En gang til så e det rætt ut!" - Coach: "Calm down maaan..."Kristina Stensen-Lotre
\
\
\
\
Dommer: \
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Følg oss på Facebook