Mai 2011: Hva sa de?

I vårt stadig økende bildearkiv finnes det etterhver mange bilder som i etterkant kan fremtvinge både smil og undring rundt hva som egentlig skjedde, og ikke minst hva som ble sagt i den aktuelle situasjonen. Vi blåser nå støvet av noen slike situasjonsbilder i all uhøytidelighet, og ber om lesernes forslag til hva som ble sagt. Det er lov å bruke fantasien, ironien og ikke minst humoren til å komme opp med noen gode forslag. En intern jury kommer til å vurdere de innkomne forslagene, og vinneren får sitt publisert sammen med bildet på vår nye seksjon med dommerbilder. Her er maibildet.

Månedens bilde er tatt i i Rykkinnhallenfor noen år siden, og viser dommer Inge Braathen som har noen klare meldinger til Harstadcoach Robert Holm. Men her kan det være morsomme varianter å foreslå.

Hva ble sagt her tro?

Følgende forslag kom inn til dette bildet:

  1. Do you see the blue line? Even for color-blind americans the blue line, which shows where the baseline goes, IS blue. That ball WAS out!
  2. Og når jeg sier 20 push-ups, så MENER jeg 20 push-ups!!
  3. Se den veien, så får vi et godt bilde av månen din.

En uformell jury har kåret en vinner som nå har fått teksten sin publisert under bildet i vår lille samling morobilder.

Hva sa de egentlig?

I vår artikkelserie "Hva sa de?" presenterer vi her noen morsomme og uhøytidelige bilder av dommerne i aksjon, ofte avbildet sammen med en spiller eller coach som klager sin sak eller har noe de vil diskutere.

De publiserte kommentarene er foreslått fra en av våre lesere, og har ingen tilknytning til de avbildede personene eller situasjonen på bildet.

Klikk på et av de små bildene for å få fram stor versjon med foreslått kommentar.

\"Så helle du i såå my kaffe, helt t du itj sjer kronestykke længer.\"
"Så helle du i såå my kaffe, helt t du itj sjer kronestykke længer."Andreas Lind
\
\
\
\
Dommer: \
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Følg oss på Facebook