Sitater 2018/19

Sitatene nedenfor er sakset/kopiert direkte fra nevnte kilder, og er gjengitt ordrett slik de står/stod skrevet på angjeldende sted.

basketballdommer.com tar ikke ansvar for om vedkommende person er sitert korrekt i nevnte publikasjon. Det får stå for den enkelte skribents/utgivers regning.

Overskriftene er i hvert enkelt tilfelle utarbeidet av redaksjonen her på basketballdommer.com, og eventuelle karakteristikker og hentydninger i disse er helt og holdent våre. (Red. anm.)

 

SITATER 2018/19

 

Pål Berg (hatsk) om unnfallenhet og manglende forståelse

"Hater de nye skrittreglene i basketball, hater dommernes unnfallenhet og manglende forståelse. Hater James Harden-tilstander."

Twitter (10.02.2019)

 

Cam Gregory (importert) om dommernes hender og emosjonell kamp

"I en slik kamp vil man ikke legge kampen i dommernes hender. Jeg skal ikke si noe om dommerne, de gjør jobben og er mennesker. Men i en tett og emosjonell kamp er det tøft å blåse en kamp sånn", forteller Cam Gregory.

itromso.no (02.12.2018)

 

Magnus Midtvedt (kaptein) om ødeleggende dømming og manglende fokus

"Jeg ønsker ikke å kommentere dømmingen, men det ødela jo kampen for oss og det var vanskelig å holde fokus. Vi kollapset rett og slett", sa Centrum-kaptein Magnus Midtvedt.

basket.no (25.11.2018)

 

Pål Berg (kritisk) om slitsom Gnat og dommer bakfra

"Fra Gimlehallen ble det litt slitsomt å høre hvor mange ganger Frederik Gnatt mener at det «er ikke mange i Norge som gjør dette etter Stian Mjøs», men det er jo til å leve med. Verre var det å leve med Fyllingens overføring. Med kamera på gulvet ble det i overkant mye live action av dommer bakfra. I tillegg selvfølgelig til at sendingen hakket absolutt hele tiden. Omtrent som å kjøre med DAB-radio på norske landeveier.."

Pauliord (24.10.2018)

 

Monty McCutchen (sjef) om ansettelse og tomme hjerterom

"The game is what is beautiful. The game is what has drawn us all to meet at this cross-section of time and history in which referees, coaches and players are all coming together."

Twitter.com (24.08.2018)

 

Marc Davis (hjerteløs) om ansettelse og tomme hjerterom

"“Before you get hired,” referee Mark Davis explained, “they take a body scan, and right below your heart there’s a little vacuous spot. That’s where your feelings go. If it’s empty there, then you are an NBA ref.”"

Clutchpoints.com (23.08.2018)

 

Monty McCutchen (sjef) om profesjonalitet og feiltakelser

"Being a professional doesn't mean you don't make mistakes."

Twitter.com (23.08.2018)

 

Pål Berg (fornøyd) om dømming og gode dommere

"Svært gode dommere. Virkelig! Var forberedt på litt hjemmedømming, men dette var bare dønn bra!."

Pauliord (26.06.2018)

 

Monty McCutchen (sjef) om posisjonering og bedømming

"I'm looking at our positioning. Our mind is given away by our body. If we are in dependable positions, then we're adhering to our principles and this will lead to good work. Tonight, their bodies are showing that they're in control of their minds. And if we're in the right places, then I trust our judgment".

 

 

 

 

 

Gullkornet 2017

"Hadde æ vist at æ fikk så mye skryt når æ la opp - så hadde æ lagt opp før!"

- Kjell Løvold

Gullkornet 2018

" KOMMER "

- N N

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dommeradministrasjon

Aktuelt sportsutstyr

Sagt om dommere

" Jeg samler på finaler. Jeg har nå 28 finaler på rad. Jeg har vært med hver sesong siden 1993, unntatt det året jeg var så dum at jeg la opp. "

Kjell Løvold

 

Innholdsansvarlig: NBU
Faglig ansvarlig: NBBF/DK

Redaktør: Jan Korshavn

Kopirett © 2019 basketballdommer.com

Webdesign & drift: JKWEB
Feil og kommentarer: Webmaster