Sesongstart i kveld

Sesongen 2021-22 starter i kveld med med en kamp i Firi-ligaen for menn mellom Kongsberg og Bærum. Ytterligere fire kamper i samme serie skal spilles i løpet av helgen. Dommerne har hatt sin samling for noen uker siden og stiller så godt forberedt som det er mulig etter over ett år med store begrensninger i aktivitetene. Hvem som er med i årets dommergruppe kan man se i denne artikkelen.

Sesongens første kamp, og den første i den "nye" Firi-ligaen, går altså i Kongsberghallen i kveld.
Med tilsammen 5 kamper fram til søndag kveld er de nasjonale seriene i gang etter to sesonger med avlyste kamper og et sluttspill i fjor som aldri ble spilt.

Nytt i år er ikke bare navnet på seriene, TV2 skal nå sende kampene i Firi-ligaen og dermed blir ikke kampene lenger tilgjengelig i DirekteSport.

Kampene vil også i år bli gjort tilgjengelig for dommerne og dommerkomiteen i NBBFs videotjeneste Hudl.com der det blir mulighet for coacher og dommere til å isolere situasjoner og lage klipp fra kampene til diskusjon i utviklingssammenheng.

NBBFs dommergruppe består denne sesongen av 28 dommere, men av disse er fortsatt noen på skadelista og må vente med sin debut i Firi-ligaen.

Vi ønsker spillere, coacher og dommere en god sportslig sesong!

 

ELITEDOMMERE SESONGEN 2021-22

Bejat, Nikola
Györgyi, Viola
Reiertsen, Alexander
Sand, Sturla
Szczesny,Filip
Antoniazzi, Adam
Brunæs, Per
Buinauskas, Mantas
Buldakov, Semjon
Dagnew, Nasser
Isaksen, Andreas X.
Khan, Zaki
Kurland, Inna
Larsen, Morten
Leta, Bereket
Lind, Andreas
Ljevo, Irfan
Maka, Bartek
Nordeide, Simon
Rakowski, Andrzej
Ryde, Lars
Songve, Maria
Sumskis, Marius
Svendberg, Alexander O.
Svendberg, Gabriel O.
Sypula, Adam
Szczesny, Finn
Westrum, Jone E.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Etter vår egen kamp mot Frøya lørdag tillot jeg meg å si fra til en av dommerne at det er dumt og uønsket at han konsekvent fremstår som angstbitersk, sint, aggressiv og avvisende i kommunikasjonen med oss; spillere og coacher. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook