Firi-ligaen kvinner: Årets dommer

Årets serie for kvinner er ferdigspilt og denne helgen er det NM-sluttspill i Bergen. Klubbene har på forhånd sendt inn sine stemmer på "Top 3" blant dommerne. Stemmene fra de åtte coachene, NBBFs dommerkomite og instruktører er talt opp og det ble Jone Westrum som ble "Årets dommer" i Firi-ligaen for kvinner.

President Jan H. Parmann og Jone WestrumNBBFs administrasjon har innhentet stemmer fra coachene i Firi-ligaen for kvinner (8) og i tillegg har dommerkomiteen (1) og NBBFs dommerinstruktører (2) gitt sine stemmer.

Årets Top 3 blant dommerne i BLNO kvinner ble dermed:

  • Jone Westrum
  • Nasser Dagnew
  • Per Brunæs

Sesongens vinner, Jone Westrum er fra Trondheim, ble forbundsdommer i 2018 og kom på andre plass i forrige sesongs kåring.

På andre plass finner vi Nasser Dagnew (Oslo) som også ble forbundsdommer i 2018 og det er hans første opptreden på listen. Veteranen Per Brunæs (Sandefjord) kom på tredjeplass, han er på listen for første gang siden kåringen i kvinneligaen startet sesongen 2016-17.

Utmerkelsen ledsages av et trofe som ble delt ut under helgens NM-sluttspillet i Frøya Arena.

Oversikt over tidligere vinnere finnes her på basketballdommer.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Jeg har aldri sett en spiller som så gjennomført har forsøkt å floppe/spille/jukse seg til fouls på motstanderen. Han later som han henger igjen, han later som han er i ubalanse, han later som han får en dytt – og han gjør alt dette som en naturlig del av en helt personlig spillestil han ganske sikkert har utviklet over år. At rutinerte dommere kjøper det er om mulig enda verre. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook

NBU fakta

Stiftet 5.5.1975

Adresse:
c/o Finn Szczesny
Waldemar Thranes gate 47B
0173 Oslo

Konto:
0530.33.11396

Org.nr.:

983 414 117

Medlemmer:
44

Æresmedlemmer:
9

Kontingent:
400,-/år