Ny forbundsdommer: Irfan Ljevo

Etter bestått forbundsdommerkurs og praktisk eksamen har NBBFs dommerkomite nå godkjent den tredje av aspirantene fra det siste forbundsdommerkurset. Irfan Ljevo fra Trondheim, opprinnelig fra Bosnia & Herzegovina, har nå dømt 2 kamper i nasjonale serier og observatørene godkjente innsatsen.

Ny forbundsdommer: Irfan LjevoMed autorisasjonen av Irfan Ljevo, godkjent pr. 6. mars 2022, er NBBFs dommerkomite godt i gang med autorisasjon av de aspirantene som har bestått de innledende testene og fullført forbundsdommerkurset som ble påbegynt i 2020.

Irfan Ljevo (23) bor i Trondheim, men kommer opprinnelig fra Mostar i Bosnia & Herzegovina. Han studerer 2 år master i Undervannsteknologi på NTNU i Trondheim. Ljevo har dømt i 8 sesonger og er tilknyttet NTNUI som spiller og dommer. Tidligere har han spilt for Hop BBK på aldersbestemte lag og dømt 4 år i Region Vest (Bergen).

På vegne av NBBFs dommerkomite og alle dommerkollegaene, gratulerer vi med autorisasjonen og ønsker lykke til som forbundsdommer.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Og at dommerne aller helst skal være så alvorlige og avvisende som overhodet mulig – et ekstra pluss hvis de er arrogante også. Smile skal de i hvert fall ikke, og de bør helst storme ut av hallen og inn i en ventende drosje. Dommerne har nok fulgt godt med på sitt møte, for dette fikser de fint. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook

NBU fakta

Stiftet 5.5.1975

Adresse:
c/o Finn Szczesny
Waldemar Thranes gate 47B
0173 Oslo

Konto:
0530.33.11396

Org.nr.:

983 414 117

Medlemmer:
44

Æresmedlemmer:
9

Kontingent:
400,-/år