Firi-ligaen kvinner: Årets dommer

Årets serie for kvinner er ferdigspilt og denne helgen er det NM-sluttspill i Bergen. Klubbene har på forhånd sendt inn sine stemmer på "Top 3" blant dommerne. Stemmene fra de åtte coachene, NBBFs dommerkomite og instruktører er talt opp og det ble Jone Westrum som ble "Årets dommer" i Firi-ligaen for kvinner.

President Jan H. Parmann og Jone WestrumNBBFs administrasjon har innhentet stemmer fra coachene i Firi-ligaen for kvinner (8) og i tillegg har dommerkomiteen (1) og NBBFs dommerinstruktører (2) gitt sine stemmer.

Årets Top 3 blant dommerne i BLNO kvinner ble dermed:

  • Jone Westrum
  • Nasser Dagnew
  • Per Brunæs

Sesongens vinner, Jone Westrum er fra Trondheim, ble forbundsdommer i 2018 og kom på andre plass i forrige sesongs kåring.

På andre plass finner vi Nasser Dagnew (Oslo) som også ble forbundsdommer i 2018 og det er hans første opptreden på listen. Veteranen Per Brunæs (Sandefjord) kom på tredjeplass, han er på listen for første gang siden kåringen i kvinneligaen startet sesongen 2016-17.

Utmerkelsen ledsages av et trofe som ble delt ut under helgens NM-sluttspillet i Frøya Arena.

Oversikt over tidligere vinnere finnes her på basketballdommer.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det bør ikke være bøter for flopping. Selv om jeg hater det, og selv om jeg sterkt misliker spillere som spekulativt og kynisk skriker på seg fouls tviler jeg på om vi har en dommerstand som er i stand til å håndtere dette. Det får holde med en og annen T. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook

X-dommere

Hvor ble de av?

Portretter av dommere fra både fjern og nær fortid, noen kjente og andre kanskje mer ukjente.

Alle har de bidratt med fløyte for å avvikle kamper i NBBFs nasjonale serier siden midten av 60-tallet.

Men husker du dem? Ta en titt på våre presentasjoner.