Ny forbundsdommer: Irfan Ljevo

Etter bestått forbundsdommerkurs og praktisk eksamen har NBBFs dommerkomite nå godkjent den tredje av aspirantene fra det siste forbundsdommerkurset. Irfan Ljevo fra Trondheim, opprinnelig fra Bosnia & Herzegovina, har nå dømt 2 kamper i nasjonale serier og observatørene godkjente innsatsen.

Ny forbundsdommer: Irfan LjevoMed autorisasjonen av Irfan Ljevo, godkjent pr. 6. mars 2022, er NBBFs dommerkomite godt i gang med autorisasjon av de aspirantene som har bestått de innledende testene og fullført forbundsdommerkurset som ble påbegynt i 2020.

Irfan Ljevo (23) bor i Trondheim, men kommer opprinnelig fra Mostar i Bosnia & Herzegovina. Han studerer 2 år master i Undervannsteknologi på NTNU i Trondheim. Ljevo har dømt i 8 sesonger og er tilknyttet NTNUI som spiller og dommer. Tidligere har han spilt for Hop BBK på aldersbestemte lag og dømt 4 år i Region Vest (Bergen).

På vegne av NBBFs dommerkomite og alle dommerkollegaene, gratulerer vi med autorisasjonen og ønsker lykke til som forbundsdommer.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" BLNO-semi: Dommerne skulle neppe gått til Specsavers; de ser mer enn nok. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook

X-dommere

Hvor ble de av?

Portretter av dommere fra både fjern og nær fortid, noen kjente og andre kanskje mer ukjente.

Alle har de bidratt med fløyte for å avvikle kamper i NBBFs nasjonale serier siden midten av 60-tallet.

Men husker du dem? Ta en titt på våre presentasjoner.