NBBF: Dommernominasjon (4)

I perioden 6.-8. juni skal det spillles Nordisk Mesterskap for menn U20 i Helsinki, og NBBFs dommerkomite har nå bestemt hvem som skal være medfølgende dommer i denne turneringen. Det har vært mye fram og tilbake mellom de nordiske forbundene for å få terminfestet denne turneringen, og for NBBF var det ikke noe direkte fordel at den ble lagt umiddelbart etter mesterskapet for U16 i Solna. Men nå er det bestemt, og da har dommerkomiteen nominert Andreas Lind til å representere Norge i denne turneringen.

Andreas LindTurneringen for U20 i Helsinki ble uheldigvis lagt slik at reisedagen, søndag 5. juni, er samme dagen som turneringen for U16 og U18 i Solna avsluttes, og dermed ble det en uvanlig vanskelig logistikk å få på plass alle medfølgende dommere.

Vi har tidligere omtalt hvilke fire dommere som skal representere Norge i Solna, og nå er det altså bestemt at det blir Andreas Lind fra Nøtterøy som blir medfølgende dommer når landslaget for U20 menn reiser til Helsinki for å konkurrere med våre naboland i Nordisk Mesterskap.

På vegne av NBBF og dommerkollegaene gratulerer vi med oppdraget og ønsker både landslaget og Andreas Lind lykke til med kampene.