FIBA: Györgyi til VM-kvalifisering i Japan

FIBA

I første halvdel av februar arrangerer FIBA tre VM-kvalifiseringer for kvinner. En av disse arrangeres i Osaka i Japan og blant de 8 nominerte dommerne, og kun 3 fra Europa, finner vi vår internasjonale dommer Viola Györgyi. De to øvrige arrangeres i Washington og i Beograd.

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi som en av 8 dommere til VM-kvalifiseringen for kvinner i Osaka i perioden 10. februar - 13. februar 2022. De to andre kvalifiseringsrundene spilles i Washington DC (4 lag) og i Beograd (8 lag).

Deltakende land i Osaka er Canada, Hviterussland, Bosnia & Herzegovina og vertsnasjonen Japan. Se FIBAs nettside for mer informasjon om VM-kvalifiseringen.

Györgyi har denne sesongen fått et stort antall europacupkamper, er nærmest fast crew chief i FIBA EuroLeague Women og har også begynt å dømme kamper i FIBA Europe Cup for menn som en av få kvinnelige dommere i Europa.

Listen over nominasjoner til internasjonale mesterskap inkluderer flere EM- og VM-turneringer og et OL, og er uten sidestykke i vår nordlige del av Europa:

Vi gratulerer Viola og ønsker lykke til.

 

Følgende personer er nominert til VM-kvalifiseringen i Japan:

FIBA Technical Delegate:

FIBA Referees:

FIBA Referee Instructor: