FIBA: Györgyi nominert til Final Four

FIBA

Den første helgen etter påske skal det arrangeres Final Four i FIBA EuroCup Women. Arrangørlandet er Ungarn og det er nominert 9 internasjonale dommere til dette sluttspillet. På listen over disse står Viola Györgyi som dermed sikrer seg nok et internasjonal sluttspill denne sesongen.

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi som en av 9 dommere til EuroCup Women Final Four i perioden 9. juli - 11. april 2021. Kampene spilles i den ungarske byen Szekszard.

Deltakende lag er Carolo Basket (FRA), KSC Szekszard (HUN), Reyer Venezia (ITA) og Valencia BC (ESP). Fredag spiller KSC Szekszard mot Reyer Venezia, deretter Valencia Basket Club mot Carolo Basket. Kamp om tredjeplass og finale spilles søndag.

Til tross for store begrensninger i all idrett har FIBA lyktes å få arrangert sine europacuper med turneringsspill i stedet for borte/hjemme-kamper og vår internasjonale dommer har fått en rekke godbiter denne sesongen med kvartfinale i EuroLeague Women, sluttspill i EuroCup Women, VM for U19 kommer i juli før sesongen rundes av med OL i Japen på sensommeren.

Men ennå har ikke FIBA nominert dommere til alle sine store mesterskap, så fortsatt kan det bli flere oppdrag på Viola Györgyi.

Vi gratulerer Viola med denne siste nominasjonen og ønsker lykke til i Ungarn.

 

Følgende personer er nominert til ECW Final Four i Ungarn:

FIBA Commissioners:

FIBA Referees: