FIBA: Bejat også til Tyrkia

FIBA

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til flere oppdrag i EuroLeague Women. I år arrangeres kampene i grupper som spiller i samme hall som en turnering. Ved månedsskiftet spilles kamper både i gruppe A og B i den tyrkiske hovedstaden Istanbul.

FIBA EuroLeague Women er nå i en noe forsinket "Regular Season", men på grunn av den pågående pandemien, er formatet redusert til turneringsdager med 4 grupper i to bolker i stedet for vanlige "borte/hjemme-kamper" på ukedager.

Gruppe A består av Dynamo Kursk (RUS), Perfumerias Avenida (ESP), Izmit Belediyespor (TUR) og Nadezhda (RUS).

I den første runden med kamper møtes lagene Ceferaga Sport Saloon i Istanbul i perioden 1.-4. desember. Kampene sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Sammen med 8 andre toppdommere har FIBA nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til disse kampene i gruppe A.

Vi gratulerer Nikola med oppdraget og ønsker lykke til!

Nominerte til Euroleague Women gruppe A:

Kommissærer:

Dommere:

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 4 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 4 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinalene i FEL spilles "hjemme/borte" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.