FIBA: Bejat til EM i Bulgaria

FIBA

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert Nikola Bejat som medfølgende dommer til Europamesterskapet for U16 kvinner i Bulgaria i august. Det er 23 deltakende land og 31 dommere med i dette mesterskapet.

FIBA U16 European Championship division B arrangeres i den bulgarske hovedstaden Sofia i perioden 15. - 24. august 2019. Mer info på FIBAs egen nettside for turneringen.

Til turneringen er det nominert fem kommissær, 31 dommere og tre dommerinstruktørerer.

Deltakende land er Albania, Østerrike, Hviterussland, Bulgaria, Kroatia, Storbrittania, Island, Irland, Israel, Kosovo, Luxemburg, Makedonia, Montenegro, Nederland, Norge, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sveits og Ukraina.

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat fra Stavanger som medfølgende dommer til turneringen i Bulgaria, og vi ønsker lykke til.

I samme forbindelse kan vi nevne at det på grunn av tilgjengelighet og overlappende turneringer ikke blir med en norsk dommer til EM for U16 menn i Montenegro. Her her FIBA nominert den tyrkiske dommeren Halit Can Cihan som medfølgende "norsk" dommer.

 

Følgende personer er nominert til turneringen i Sofia:

Commissioner's Crew Chief:

Commissioner:

Dommerinstruktører:

Medfølgende dommere:

Nøytrale dommere: