FIBA: Györgyi til VM i Thailand

FIBA

I slutten av juli er det VM for U19 kvinner i Thailand. FIBA har nå nominert 28 dommere til mesterskapet og av disse kommer 11 fra Europa. Med norske øyne er det veldig gledelig å se at en av våre dommere er på listen blant disse, FIBA har nemlig nominert Viola Györgyi fra Trondheim til hennes 4. verdensmesterskap på fem år.

VM for U19 kvinner arrangeres i Bangkok i perioden 20. - 28. juli og deltakende land er Argentina, Australia, Belgia, Canada, Kina, Colombia, Tyskland, Ungarn, Japan, Korea, Latvia, Mali, Mosambik, Spania, Thailand og USA.

FIBA har nominert 4 dommerinstruktører og 28 dommere til dette mesterskapet og blant de 11 dommerne fra Europa er altså NBBFs internasjonale dommer Viola Györgyi.

Siden 2014 har Györgyi stadig fått fornyet tillit; dette blir hennes fjerde VM på fem år og andre gang hun dømmer U19. For to år siden ble det både kvartfinale og semifinale da mesterskapet ble arrangert i Italia.

Les også: FIBA: Györgyi til VM for U19 (2017)

Dommerne må reise til Thailand allerede 16. juli ettersom de må være med på en tredagers camp med fokus på forberedelser til mesterskapet. På forhånd må de også gå gjennom et 11 uker langt program bestående av fysisk og mental trening, "online" regeltesting, kampanalyse på video etc.

Vi gratulerer og ønsker lykke til.

 

Følgende er nominert til VM i Thailand:

Technical Delegates:

Referee Instructors:

Referees: