EUG2024: Buldakov til EM for studenter i Ungarn

EUG2024: Buldakov til EM for studenter i Ungarn

NBBF er invitert til å sende en norsk dommer til EM for studenter i Ungarn i juli. Studentlag og utøvere fra hele Europa skal konkurrere i mange idretter, blant annet basketball. Nå har dommerkomiteen nominert Semjon Buldakov til dette mesterskapet.

I perioden 11. - 24. juli går EUG2024 av stabelen i de to byene Miskolc og Debrecen i Ungarn. Dette er student-EM, og fungerer på samme måte som de norske Studentlekene der mange idretter konkurrerer i en stor idrettsfestival. Totalt konkurreres det i 17 ulike idretter, hvor det er forventet over 5000 utøvere fra rundt 40 nasjoner.

Norges studentidrettsforbund sender kvalifiserte utøvere til fotball, futsal, håndball, volleyball, badminton, basketball og tennis. Disse er kvalifisert gjennom Student-NM 2023. Mer om EUG og mesterskapet i Ungarn på deres nettside.

NBBF har fått invitasjon til å sende med en dommer i basketball til dette mesterskapet, og dommerkomiteen har nominert Semjon Buldakov. Basketballkampene går i Miskolc i perioden 18. - 24. juli.

Vi ønsker lykke til med denne spennende muligheten til å delta i internasjonale aktiviteter.